خانه » سیب زمینی تنوری با ژامبون و پنیر

سیب زمینی تنوری با ژامبون و پنیر

سیب زمینی یکی از مهمترین مواد غذایی موجود در صنعت غذاهای حاضری و سریع حاضر شو یا همان فست فود است. اگر تنها کمی ذوق و استعداد آشپزی داشته باشید، به راحتی می توانید با استفاده از سیب زمینی کلی غذا و پیش غذای خاص تهیه نمایید و حسابی برای خود مشتری جذب کنید. در عارف برگر ما از سیب زمینی در شکل های مختلفی استفاده می کنیم که بی شک دو مدل سرخ شده و تنوری از پرطرفدارترین آنان می باشند. در ادامه این بلاگ غذایی تحت عنوان سیب زمینی تنوری با ژامبون و پنیر از مجموعه رستوران های عارف همراه ما باشید.

سیب زمینی تنوری با ژامبون و پنیر

بی اغراق می توان عارف برگر کرج را یکی از برترین فست فودی های کل ایران به منظور وجود تنوع در پیش غذاهای آن دانست. این شعبه از مجموعه رستوران های عارف در استان البرز دارای منوی بسیار جذاب و اشتها آوری است. وجود عکس غذاها در کنار توضیح اسمی آنان به سه زبان و همچنین شرح متریال غذایی به کار رفته در آن ها باز به 3 زبان زنده دنیا سبب می شود تا شما ضمن آشنایی هرچه بیشتر با غذای مورد نظرتان، تصویر سایر غذاهای عارف برگر را نیز ملاحظه کرده و با چشمانی باز انتخاب خود را انجام دهید.

در منوی غذایی عارف برگر مهرویلا کرج شما می توانید در کنار سفارش غذای اصلی خود که اصولا بین 15 تا 20 دقیقه طول می کشد، پیش غذاهای متنوعی را نیز مزه نمایید تا قبل از سرو غذای اصلی، یک ته بندی مختصری داشته باشید. این پیش غذاها عبارتند از:

  • سالاد کلم
  • بشقاب مزه
  • سالاد سزار سوخاری
  • سالاد سزار گریل
  • سالاد سزار فیله پنیری
  • سیب زمینی سرخ شده
  • سیب زمینی سرخ شده با سس قارچ
  • سیب زمینی سرخ شده با ژامبون و پنیر
  • نان سیر پستو
  • قارچ سوخاری
  • پیاز سوخاری
  • سیب زمینی تنروی با سس قارچ
  • سیب زمینی تنوری با ژامبون و پنیر

می باشد.

سیب زمینی تنوری با ژامبون و پنیر

سیب زمینی تنوری با ژامبون و پنیر

سیب زمینی تنوری یا سرخ شده؟

ایتکه انتخاب شما سیب زمینی سرخ شده باشد و یا تنوری یک امر کاملا شخصی و سلیقه ای است. همانطور که می دانید طبق آمار جهانی، سیب زمینی پس از برنج و گندم و ذرت در جایگاه چهارم از فهرست پر مصرف ترین محصولات کشاورزی قرار دارد. در دنیای آشپزی می توان با استفاده از سیب زمینی بیش از 4 هزار غذای جورواجور تهیه و طبخ نمود. حال اینکه در این تعداد غذا از نوع سوخاری آنان استفاده شود یا تنوری دیگری بستگی به ذائقه و سلیقه آشپزی شما مخاطبان گرامی دارد.

سیب زمینی سرخ شده همانطور که از نامش نیز مشخص است. در داخل مقداری روغن آماده می شود و سپس ادویه و سس های مختلفی در کنار آن جهت سرو به بهترین نحو ممکن و مزه ای فوقالعاده قرار داده می شود. این در حالی است که سیب زمینی تنوری در دو مرحله تهیه می شود.

در مرحله نخست سیب زمینی را به خوبی شسته و به اندازه های دلخواه خود تکه تکه می کنیم. سپس آن را در داخل فر برای مدت زمانی کوتاه قرار می دهیم تا قدری نیم پز شود. پس از آن سیب زمینی ها را بیرون آورده و ادویه های مورد نظر خود را به آن اضافه می کنیم. سپس مجددا آن ها را داخل فر قرار میدهیم تا به شکل کاملا تنوری و براق در بیایند.

در عارف برگر ما از سیب های تنوری به دو صورت:

  • سب زمینی تنوری با سس قارچ
  • سیب زمینی تنوری با ژامبون و پنیر

جهت پذیرایی از شما مشتریان عزیز استفاده می کنیم.

کلام آخر

در پایان لازم است بدانید که هیچگاه ترکیب سیب زمینی با مقداری ژامبون و پنیر پیتزا بد نخواهد شد. اگر حوصله دارید این ترکیب جادویی را در خانه درست کنید و اگر نه، تنها کافی است به عارف برگر بیایید و یا بصورت تلفنی آن را از ما بخواهید. راستی فراموش نکنید که سایت مجموعه عارف برگر نیز می تواند گزینه خوبی برای ثبت سفارش غذای شما باشد. ما تمام سعی و تلاش خود را به کار بسته ایم تا در وضعیت دلیوری (تحویل در محل) غذای مورد نظرتان را در گرمترین حالت ممکن به دست شما عزیزان برسانیم.