خانه » پیتزا باربیکیو

پیتزا باربیکیو

اگر از دسته طرفداران عارف برگر هستید، پس باید بدانید که به تازگی غذای جدیدی نیز به منوی این فست فود قدرتمند کرجی به نام پیتزا باربیکیو اضافه شده است. در ادامه این مطلب برایتان در خصوص پیتزا باربیکیو صحبت خواهیم کرد. پس پیشنهاد می کنیم حتما با این شعبه از مجموعه رستوران های عارف همراه شوید. تا با یکی از جذاب ترین پیتزاهای استان البرز آشنایی پیدا نمایید. شک نداشته باشید اگر عاشق چشیدن مزه های دودی و لذت بردن از آن هستید، باربیکیو پیتزا می تواند یک گزینه ایده آل برایتان تلقی شود.

پیتزا باربیکیو

در میان فست فودی های ایران شما می توانید با غذاهای باربیکیویی مختلفی مواجه شوید. که بی شک پیتزا باربیکیو یکی از پرطرفدارترین آن ها می باشد. بی تعارف باید بگوییم این مدل پیتزا با توجه به نظر تیم مدیریتی و طعم آفرینی عارف برگر در پاسخ به صدها تقاضا مبنی بر قرار دادن چنین پیتزایی در منوی شعبه در آن قرار گرفته است. که امیدوار هستیم از کیفیت نهایی غذا و طعم فوقالعاده آن نهایت لذت را ببرید.

حال که این پیتزا به لیست غذاهای عارف برگر اضافه شده است. اجازه دهید کمی برایتان از تاریخچه آن بصورت خیلی مختصر و مفیدی صحبت کنیم. این مدل از پیتزا برخلاف خاستگاه اصلی تمامی پیتزاهای دنیا که از کشور چکمه؛ یعنی ایتالیا نشات گرفته اند، از سرزمین های آمریکا به تمامی نقاط دنیا معرفی شده است.

پیتزا در حقیقت نوعی پیتزا ایتالیایی بوده که در اواسط دهه 1940 میلادی راه خود به سمت USA را پیدا کرد. در آتجا دستخوش تغییراتی در متریال غذایی خود با چاشنی دودی و طعم باربیکیویی خاص خود شد و سپس از آمریکا به تمامی نقاط دنیا انتقال پیدا کرد و در این بین توانست در کشور عزیزمان ایران نیز حسابی از طرفداران پروپاقرصی خود را برخوردار سازد.

پیتزا باربیکیو

پیتزا باربیکیو

متریال پیتزا Barbecue

هر برند غذایی که بخواهد کیفیت کاری خود را به رخ دیگر همتایان خود بکشاند، باید همواره از بهترین غذاها در منوی خود استفاده کند. غذایی خوب و بهترین می شود که به طبع از مواد اولیه یا همان متریال غذایی تاپ و تازه تیز تهیه و تولید شده باشد. به همین خاطر نیز شاید لازم است تا بدانید که کش لقمه ای های عارف برگر با طعم دودی و باربیکیویی خود از چه موادی تهیه و پخته می شوند! این مواد عبارتند از:

  • خمیر لِمبَه (با شیر و خامه و کره)
  • سس پامادور
  • استیک تیکه ای
  • کباب قلقلی
  • قارچ بی بی
  • پنیر پارمسان
  • پنیر موزارلا

می باشد.

مخاطبان و آشنایان با دنیای غذاهای گرد و خوشمزه پیتزایی قطعا می دانند که سس زیر یا سس مادر این قبیل از پیتزاها همان سس باربیکیویی می باشد. البته که از روش طبخ و پخت باربیکیویی نیز جهت آماده سازی مواد اولیه چنین پیتزایی قطعا استفاده می شود.

کلام آخر

در پایان این مطلب غذایی از مجموعه رستوران های عارف که مرتبط با شعبه عارف برگر واقع در محدوده مهرویلای کرج نیز می باشد. خالی از لطف نیست اگر بدانید که شما عزیزان بدانید پیتزا باربیکیو را می توانید هم بصورت حضوری و هم بصورت دلیوری (تحویل در محل) از عراف برگر سفارش دهید. برای سفارش هم می توانید از طریق شماره های شعبه اقدام کنید و هم از سایت عارف برگر برای این منظور بهره گیری نمایید.

شک نکنید که عاشقان مزه های دودی و طعم های باربیکیوی از خوردن این پیتزای ایتالیایی 1 نفره پشیمان نخواهند شد!